fredag 7 augusti 2015

v.32 tvättmaskin och skötrum.

Vi boar, eller vad det nu heter.
Den här veckan har vi haft fullt upp. Vi har röjt ur grovköket eftersom vi beställt en tvättmaskin med torktumlare som nu står där. Vår plan är att göra skötbord på tvättmaskinen.
Min snälla pappa har hjälpt oss att installera tvättmaskinen. Det är en himla tur att jag har honom, han har koll på så mycket. Allt ifrån vad man behöver för att kapa rör och installera vattenavstängningar och tvättmaskiner till golvläggning och el. Nu är maskinen installerad, vi har lyft bort skåpsluckan på skåpet som hamnar precis över tvättmaskin och skötbord och målat skåpet vitt på insidan. Vi tänkte att det kan bli klumpigt att behöva hålla på med en lucka när man vill komma åt tvättlappar eller blöjor.

Vi har köpt två gröna mattor till grovköket och gröna handdukar. Kvar nu är att bygga en underlagsskiva till skötbordet det behöver kanter så att inte kotten kan rulla av bordet och skada sig. Det tänker vi att vi skall göra på mitt jobb nästa torsdag när jag börjat arbeta igen. Där har vi tillgång till lite större yta eftersom vi behöver spänna fast skivorna med limknektar osv. Vi kan också använda bandsågen och slipper sågspån i lägenheten.
Vi har bildgooglat "skötbord på tvättmaskinen" och fått fram massor med bra inspiration.
 Det är lite så här som vi tänkt oss:





Och som ni ser på bilderna från vår lägenhet ovan så har vi köpt en precis sån skötbordsmadrass som de har på bilderna nedan. fast grå med kronor på istället då.


Återkommer med hur rummet blir när det är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar